Romana English

Preturi traduceri

Preturi traduceri Sibiu

INTERLINGUA TRADUCERI practica urmatoarele preturi:

 

A. Pentru servicii de traduceri
1. Limba engleza: preturi incepand de la 15 ron/pagina
2. Limba franceza: preturi incepand de la 15 ron/pagina
3. Limba spaniola: preturi incepand de la 15 ron/pagina
4. Limba italiana: preturi incepand de la 15 ron/pagina
5. Limba germana: preturi incepand de la 16 ron/pagina
6. Limba maghiara preturi incepand de la 18 ron/pagina
7. Limba greaca: preturi incepand de la 35 ron/pagina

B. Pentru servicii de interpretare:
Preturi incepand de la 100 ron/ora.

Aceste preturi au caracter orientativ si se refera la traducerile efectuate pentru documente din domenii cu caracter general. Traducerile tehnice si traducerile medicale necesita cotatii de pret separate si individuale.

O pagina standard de traducere se calculeaza la 2000 de caractere cu spatii, aproximativ 300 de cuvinte pe pagina (Microsoft Word – Tools – Word Count – Characters with Spaces/Words).

Documentele tipizate (diplome, certificate, adeverinte etc) se calculeaza la pagina fizica.

Traducerile efectuate in regim de urgenta sau in zilele nelucratoare vor fi cotate individual, in functie de dificultatea textului si de numarul de pagini al documentului.

Pentru serviciile de corectare/revizuire a traducerilor efectuate de catre alti traducatori care nu fac parte din cadrul biroului de traduceri INTERLINGUA TRADUCERI, preturile sunt cu 20% mai mici decat cele practicate pentru traducerile efectuate de traducatorii nostri.

De asemenea, biroul de traduceri INTERLINGUA TRADUCERI ofera reduceri de preturi pentru:
– Un volum mare de documente sau de pagini (peste 50 de pagini)
– Clientii fideli care apeleaza cu regularitate la serviciile noastre

Pentru o evaluare cat mai exacta si completa a pretului, va rugam sa ne trimiteti documentatia pe care doriti sa o traduceti pentru ca personalul nostru sa va faca cea mai buna oferta de pret.

Pentru a veni in intampinarea solicitarilor dvs. va punem la dispozitie optiunea de a face plati prin transfer bancar, pe baza facturilor emise in format electronic.

Pentru orice solicitari sau intrebari suplimentare, nu ezitati sa apelati cu incredere la colectivul INTERLINGUA TRADUCERI Sibiu. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil, cu promptitudine si profesionalism.